basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U18

E mërkurë ora 12 : 30 Pallati Rinise
Prishtina e Re - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E mërkurë ora 18 : 30 ISP
M Junior - Borea
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Vëzhguesi :Driton Bkakqorri

Stobi Flips Liga Unike U 18

E enjte ora 21 : 00 Palestra 1 Tetori
Z Mobile Prishtina - Penza
Gjyqtari kryesorë:Genci Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E enjte ora 13 : 00
Istogu - Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips Superliga U16

E enjte ora 11 : 30 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina - M Junior
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici

E enjte ora 14 : 30
Borea - Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Stobi Flips Liga Unike U 16

E mërkurë ora 19 : 00
Bashkimi - Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E enjte ora 15 : 00
Ylli 04 - Penza
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Vëllaznim Rraci

Stobi Flips U 14 Perendim

E enjte ora 13 : 00
Vellaznimi - Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Albert Cakaj
Vëzhguesi :Vëllaznim Raci

E enjte ora 11 : 00
Rahoveci - Megasporti
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips U 14 Lindje

Mitro Basket - Vushtrria Basket 0:2
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E mërkure ora 11 : 00
Prishtina e Re - Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Stobi Flips Vajzat U 16

E enjte ora 15 : 00
Kalaja - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E mërkurë ora 13 : 00
Borea - United Basketball
Gjyqtari kryesorë:Hekurani Rugova
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Mahir Spahija

Stobi Flips Vajzat U 14

Bashkimi - Kastrioti 2 : 0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E enjte ora 11 : 00 ISP
Kerasan Prishtina - Borea
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjsha
Gjyqtari 1 :Genci Vitaku
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

VREJTJE :
1. Lojtari Rigon Muriqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Drinor Gashi KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Ermal Bojku KB Penza Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

6.Lojtari Andid Jupa KB Rahoveci Konfrom Nenit 42.5. të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

7. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

8. Lojtari Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.
1. Lojtari Edison Krasniqi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

10. Lojtari Edison Krasniqi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

11. Lojtari Art Rashiti KB Lipjani Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

12. Treneri Dion Pllana Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

13. Lojtari Korab Arifi KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

14. Lojtari Shefqet Shabani KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

15. Lojtari Korab Arifi KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

16. Lojtari Endrit Gashi Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

17. . Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

18 . Lojtari Valdrin Sefsalihu KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

19. Lojtari Art Lota KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

20. Lojtari Leart Berisha KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro