Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

Terminet dhe delegimet e ndeshjeve te xhiros se II te kupes se Kosoves per Femra

E mërkurë ora 20:00,
Penza vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E enjte ora 13:30,
Trepça vs United Basketball
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli