TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja XV 13/14.01.2018

E shtune ora 15:00,
Kerasan Prishtina v Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesore : Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Albert Cakaj
Vëzhguesi : Gzim Maloku

E diele ora 19:00,
Trepça v Peja
Gjyqtari kryesore : Artan Gashi
Gjyqtari 1: Kushtrim Shala
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova
Vëzhguesi : Bajrush Ademi

E shtune ora 19:00,
Sigal Prishtina v Bashkimi
Gjyqtari kryesore : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi : Lulzim Maloku

E hëne ora 19:30,
Borea v Rahoveci
Gjyqtari kryesore : Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj