Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET KATEGORIT E REJA

Stobi Flips U 14 Lindje

E diele ora 10 : 00
Mitrovica – Alba Basket
Gjyqtari kryesorë:Lorena Haxha
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Verbici

E diele ora 15 : 00 ISP
M-Junior – Lipjani
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Deniz Simnica
Vëzhguesi : Gazmend Mehemti

E diele ora 13 : 30 ISP
Kerasan Prishtina – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Naim Jashari

Prishtina e Re – Trepca 2 : 0

E diele ora 12 : 00
Sfera – ISP
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E diele ora 10 : 30
ISP Sigal Prishtina - Ulpiana
Gjyqtari kryesorë:Arian Kera
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

Stobi Flips U 14 Perëndim

E shtune ora 13 : 00
Peja DT vs Junior 06
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

E diele ora 10 : 30
Rahoveci vs Megasport
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E shtune ora 14 : 30
Bashkimi vs Vellaznimi
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Artan Ejupi

Ponte Prizreni vs Golden Eagle Ylli 0 : 2

E shtune ora 10 : 30
Kalaja vs Istogu
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
Peja /pushon