Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E KOSOVËS

E shtune 18 : 30
Mabetex Prishtina vs Trepca
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E diele ora 17 : 00
Bashkimi vs Penza
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Vllazin Raci