Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E KOSOVËS FEMRAT

XHIROJA III

E shtunë ora 16:00,
Drita vs Penza
Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diele ora 12:00,
Kastrioti vs Trepça
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Mehdi Gashi