Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E KOSOVËS FEMRAT XHIROJA I 21/22.11.201

E enjte ora 15:30, ISP Marigona
Kerasan Prishtina vs United Basketball
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Molos Pllana
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E enjte ora 18:00,
Vëllaznimi vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajredin Zeka

E enjte ora 19:00,
Drita vs Vushtrria
Gjyqtari kryesor: Rrezon Korqa
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Naim Jashari