Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E KOSOVËS KATEGORIT E REJA

Stobi Flips U 18

E enjte ora 13 : 00
Trepca vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Erzen Hxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

E enjte ora 19 : 00
Vushtrria Basket vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Genci Vitaku
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi:Sbari Parduzi

Marigona Hill vs Rahoveci 2:0
Gjyqtari kryesor:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi:

E mërkurë ora 16 : 45
M Junior vs Peja
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi:Bekim Dugolli

Stobi Flips U 16

E enjte ora 11 : 00
Trepca vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi:Albert Verbici

E premte ora 18:30
Marigona Hill vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Egzon Maloku
Vëzhguesi:.Gazmend Mehmeti

E mërkure ora 11 : 00
Vushtrria Basket vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E enjte ora 12 : 00
Peja vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari :Ilir Shala
Vëzhguesi:Hjaradin Zeka