Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË

Xhiroja VII 23/24.11.2019

E diele ora 16:00, Podujeve
Llapi vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi: Bekim Aliu

E hëne ora 19:00,
Sfera vs AS Kastrioti
Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

E shtune ora 17:00,
Megasport vs Gjakova
Gjyqtari kryesor: Dreni Pudarolli
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 17:00,
Golden Eaglle Ylli B vs Fushe Kosova
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Artur Dauti
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E diele ora 20:00,
United Basketball vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha
Gjyqtari 1: Faton Deliu
Vëzhguesi: Naim Jashari