Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

E shtune ora 19: 00
Megasport vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 19: 00
Sfera vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Albert Verbici

E diele ora 15 :00
Llapi vs United Basketball
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalni
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diele ora19: 00
AS Kastrioti vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E shtune ora 16 :00
Gjakova vs Fushe Kosova
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci