Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

E shtune ora 17 : 00 Klinë
Dukagjini vs Gjakova
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhijdini
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi : Ardian Koshi

E shtune ora 16 : 00 Don Bosko
Fushe Kosova vs AS Kastrioti
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi : Gezim Maloku

E shtune ora 16 : 30 Ferizaj
Kaçaniku vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi : Naim Jashari

E shtune ora 17 : 00
United Basketball vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi : Ergin Sherifi

E shtune ora 11 : 00
Golden Eagle Ylli B Megasport
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi : Bekim Aliu