Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

E mërkurë ora 16 : 00 Pallati Rinisë
PRISHTINA E RE vs VUSHTRRIA
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Naim Jashari

E mërkurë ora 20 : 00
VËLLAZNIMI vs BOREA
Gjyqtari kryesorë:Endtrit Basha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Gjyqtari 2 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Ardian Koshi

E premte ora 17:00 ISP
Marigona Hill vs NEW BASKET
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Egzon Maloku
Gjyqtari 2 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E mërkurë ora 13 : 00 ,
Pejë ISTOGU vs AS PRISHTINA
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Albert Verbiqi

DRITA / pushon