Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

Xhiroja IX 11/13.12.2019 (Mërkurë/Premte)

E premte ora 20:00, Don Bosko
AS PRISHTINA vs BOREA
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Irma Konjusha
Gjyqtari 2:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E premte ora 17:00, Klinë
ISTOGU vs VUSHTRRIA
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E premte ora 18:30, ISP
KERASAN PRISHTINA vs DRITA
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E premte ora 20:00,
VËLLAZNIMI vs PRISHTINA E RE
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Hajradin Zeka