Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

E enjte ora 18:00
NEW BASKET vs ISTOGU
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi: Ardian Koshi

E enjte ora 14 : 00
BOREA vs KERASAN PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj

E mërkurë ora 20 : 30
VUSHTRIA vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Arian Thaci
Vëzhguesi: Sabri Parduzi

E mërkurë ora 19 : 00
DRITA vs PRISHTINA E RE
GJyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1; Daut Mehmeti
Gjyqtari 2:Dardan Maxhuni
Vezhgues : Mehdi Gashi

AS PRISHTINA / pushon