Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË FEMRAT

Xhiroja V 23/24.11.2019

E shtune ora 18:00,Skenderaj
Sfera vs Vushtria
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 13:00,ISP
Kerasan Prishtina vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E hëne ora 18:00,
United Basketball vs Drita
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Ergin Sherifi