Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË XHIROJA X

E mërkurë ora 20 : 00
VËLLAZNIMI vs DRITA
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzghuesi:Vllaznim Rraci

E enjte ora 19 : 30 Pallati Rinise
MARIGONA HILL vs VUSHTRRIA
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzghuesi:Bekim Aliu

E enjte ora 16 : 00 Klinë
ISTOGU vs BOREA
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2 :Artur Dauti
Vëzghuesi:Muhamet Ahma

E shtune ora 20 Pallati Rinise
AS PRISHTINA vs NEW BASKET
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjyqtari 2 :Arian Kurtalani
Vëzghuesi:Sabri Parduzi

PRISHTINA E RE / pushon