basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja IV     13/14.10.2018 (shtune/diele)

 

E shtune ora 18:00, Skenderaj    Sfera – Vushtria

Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku

Gjyqtari 1:Albert Cakaj

Vëzhguesi:Sabri Parduzi

 

E diele ora 14:00,   Drita – Bashkimi

Gjyqtari kryesor:Burim Berisha

Gjyqtari 1:Molos Pllana

Vëzhguesi:Mehdi Gashi

 

E diele ora 16:00,  Trepça – Penza

Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi

Gjyqtari 1:Erzen Haxhani

Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

 

E diele ora 18:30,    Prishtina – Vëllaznimi

Gjyqtari kryesor:Elion Obertinca

Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri

Vëzhguesi:Naim Jashari