Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XII 23/24.11.2019

E shtune ora 19:00,
TREPÇA vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E shtune ora 17:00,
LIPJANI vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

E diele ora 19:00,
FERONIKELI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E diele ora 17:00,
SIGAL PRISHTINA vs PEJA
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehdi Gashi