Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XIII 26/27.11.2019 (e martë /mërkurë)

E martë ora 19:00,
RAHOVECI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E martë ora 19:00,
GOLDEN EAGLE YLLI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E mërkurë ora 19:00,
PEJA vs FERONIKELI
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Faton Deliu
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E mërkurë ora 19:00,
PONTE PRIZRENI vs LIPJANI
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Hajradin Zeka