Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XVI 7/8.12.2019

E shtune ora 17:00,
LIPJANI vs FERONIKELI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E shtune ora 19:00,
BASHKIMI vs PEJA
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 17:00,
GOLDEN EAGLE YLLI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E diele ora 19:00,
TREPÇA vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxha