Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA E FEMRAVE

E shtune ora 14 :30
PENZA vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E shtune ora19 : 00
MABETEX PRISHTINA vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 11: 00
KASTRIOTI vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi