Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA E FEMRAVE XHIROJA X

E shtune ora 13 : 00
KASTRIOTI vs PENZA
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Naim Jashari

E shtune ora 14 : 00
VËLLAZNIMI vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E premte ora 19 : 00
BASHKIMI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Aron Laja
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj