Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA E FEMRAVE XHIROJA XI

E shtune ora 13 : 00
KASTRIOTI vs PENZA
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1:
Vëzhguesi:

E shtune ora 14 : 00
VËLLAZNIMI vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1:
Vëzhguesi:

E premte ora 19 : 00
BASHKIMI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1:
Vëzhguesi: