Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

Xhiroja VII 23/24.11.2019

E shtune ora 12:30,
TREPÇA vs PENZA
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E shtune ora 19:30,
BASHKIMI vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

E diele ora 16:00,
VËLLAZNIMI vs KASTRIOTI
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj