Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

Xhiroja X 07/08.12.2019

E shtunë ora 12:00,
KASTRIOTI vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diel ora 14:30,
VËLLAZNIMI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E shtunë ora 19:00,
PENZA vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci