Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

E shtune ora 19 : 00
VËLLAZNIMI vs PENZA
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E premte ora 17 : 00
BASHKIMI vs KASTRIOTI
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

E diele ora 13 : 00
TREPÇA vs MABETEX PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli