Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA Xhiroja XXIV 01/02.02.2020

E shtunë, 17:00
BASHKIMI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Nexhdet Hoxha

E shtunë, 19:00
TREPÇA vs PEJA
Gjyqtari kryesorë:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Gezim Maloku

E diel, 17:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesorë:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E diel, 19:00
LIPJANI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj