Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXV

E premte, 17:00
PONTE PRIZRENI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Gjyqtari 2 :
Vëzhguesi :

E premte, 19:00
SIGAL PRISHTINA vs TREPÇA
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Gjyqtari 2 :
Vëzhguesi :

E shtunë, 17:00
FERONIKELI vs LIPJANI
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Gjyqtari 2 :
Vëzhguesi :

E shtunë, 19:00
PEJA vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Gjyqtari 2 :
Vëzhguesi :