Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

02.12.2020 SUPERLIGA
02.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXV

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXIII-të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 07/08.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PONTE PRIZRENI vs GOLDEN EAGLE YLLI 80:88 (26-23 , 15-27 , 17-21 , 22-17)
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Xhavit Beqiri
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , përveq Trajnerit Arbnor Rifati I cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me dy gabime teknike.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs TREPÇA 71 : 54 ( 17-13 , 16-15 , 16-07 , 22-19)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive , përveq Trajnerit Teo Hojc I cili për sjellje jo sportive është ndeshkuar me gabim teknik.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs LIPJANI 62 :68 (23-12 , 13-22 , 13-20 , 13-14)
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs BASHKIMI 103 – 80 ( 31 – 20 , 18-16 , 33-28 , 21 – 16 )
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1 :Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2 :Ardian Rrustemi
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME :
1.Arbnor Rifati ( KBPONTE PRIZRENI) Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 600 Euro. ( GT I perseritur).
2.Teo Hojc (KB SIGAL PRISHTINA Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 150 Euro.
3. KB Peja, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.