Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXVI

E shtunë, 17:00
TREPÇA vs FERONIKELI
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Xhelal Mumini
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Lulzim Maloku

E shtunë, 19:00
BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Genc Vitkau
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E diel, 17:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs PEJA
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Genc Vitkau
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E diel, 19:00
RAHOVECI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

LIPJANI /pushon