Terminet e ndeshjeve së Javës së X të ETC SUPERLIGA

E SHTUNE MË 30 NËNTOR 2013

P E J A – SIGAL PRISHTINA, Pejë ORA 18,00

Gjyqtarë: Faton Kurshumlija, Alban Vula, Xhavit Beqiri,

Vëzhgues: Lulzim Maloku

 

BASHKIMI - B E S A,Prizren, ORA 17,00 

Gjyqtarë: Daut Mehmeti, Atdhe Goçaj dhe Ilhan Xhaka,

Vëzhgues: Alban Lumi.

 

D R I T A – KASTRIOTI. Gjilan, ORA 18,00,

Gjyqtarë: Xhelal Munini, Arben Elshani, Isa Prebreza

Vëzhgues: Remzi Ramadani.

 

E HËNE, 02.DHJETOR 2013.

R T V-21 - T R E P Ç A, Palestra , 03A 19.15

Gjyqtarë: Mehdi Gashi, , Hektor Grezda, Fisnik Ramadani

Vëzhgues: Burim Koshi