Terminet e ndeshjeve të javës së I-rë të Ligës së Parë të Meshkujve më 09/10.2013

E SHTUNE -09.NËNTOR 2013.

VËLLAZNIMI – SFERA,Gjakovë , 0RA 14,30

Gjyqtarët: Azem Hoxhaj, Vllaznim Rraci

Vëzhgues. Burim Koshi

 

E DIELE – 10. NËNTOR 2013.

LL A P I - FUSHË KOSOVA.Podujevë , ORA 17

Gjyqtarët: Isa Prebreza,Burim Berisha

Vëzhgues. Bekim Aliu

NEW BORN – KAÇANIKU, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ORA 12,00

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Ilhan Xhaka

Vëzhgues. Gzim Maloku

Y LL I - MALISHEVA, Suharekë ,ORA 17,00

Gjyqtarët: Artan Gashi, Egzon Maloku

Vëzhgues. Agron Çeku

KOSOVA – LIPJANI, Vushtrri, ORA 18,00

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Albert Vërbiqi

Vëzhgues. Mehmet Xhemajli