Terminet e ndeshjeve të javës së II-të të Ligës së Parë të Mashkujve

E SHTUNE MË 16 NËNTOR 2013.

FUSHË KOSOVA – Y LL I, Prishtinë, Pallati I Rinisë dhe Sportve , ORA 19:00

Gjyqtarët: Azam Hoxhaj,Kushtrim Cocaj

Vëzhgues: Gzim Maloku

SKENDERAJ – LLAPI, Dardani Svirca, ORA 14:30 

Gjyqtarët: Ilham Gjaka, Isa Prebreza

Vëzhgues: Elvira Dushku

 

E DIELE MË 17  NËNTOR 2013.

S F E R A – KOSOVA , Vushtrri, ORA 13:00

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Artan Gashi.

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

KAÇANIKU – VLLAZNIMI, Ferizaj, Palestra e Sporteve Bill Kllinton, ORA 13:00

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Burim Berisha,

Vëzhgues: Njazi Reçica

MALISHEVA – NEW BORN, Malishevë, ORA 14:00

Gjyqtarët: Urim Hasani, Hysen Hasani,

Vëzhgues: Agron Çeku