Terminet e ndeshjeve të javës së III-të të Ligës së Parë të Meshkujve më 20 Nëntor 2013

E MËRKURE – 20 NËNTOR 2013

KOSOVA – KAÇANIKU, Vushtrri, ORA 20,00

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri dhe Ilhan Xhaka

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

 

E ENJTE - 21 NËNTOR 2013 

NEW BORN – FUSHË KOSOVA, Prishtinë, SALLA 1 TETORI, ORA 16,00

Gjyqtarët: Atdhe Goça dhe Burim Berisha.

Vëzhgues: Alban Lumi

 

VËLLAZNIMI – MALISHEVA, Gjakovë, ORA 18,00

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci dhe Florentina Thaqi

Vëzhgues: Nexhdet Hoxha

 

LIPJANI – SFERA , me marrëveshje të dy ekipeve takimi shtyhet, për terminin e ri do të njoftoheni me kohë

Gjyqtarët: Astrit Kasapolli dhe Fitim Gashi

Vëzhgues: Bekim Aliu

 

Y L L I - SKENDERAJ - Suharekë, ORA 20,00.

Gjyqtarët: Arben Elshani dhe Kushtrim Çoçajr

Vëzhgues: Agron Çeku.

 

Komesari I Garave në marrëveshtje me Sekretarin e Përgjithshëm dhe Kryetarin e FBK-ës, pas ankesës së disa klubeve për shpenzime te larta për persona zyrtarë , merr Vendim që Personat zyrtarë të deleguar në ndeshjet e Ligës së Parë të Meshkujve do t`iu takojë për pagesë vetëm taksa (për referë 25€, vëzhgues 20€) kurse për ndeshjet e caktuara pas orës 17,00 Klubet obligohen që të paguajnë edhe nga 5€ për shpenzimet e rrugës. 


Komesari I Garave
Bajrush Ademi