Terminet e xhiros së III të ETC Superligës

TERMINET E FUNDJAVËS TË ETC SUPERLIGA PËR EDICIONIN 2013/2014

JAVA III 12/13.10.2013E SHTUNE: 12.TETOR 2013.

PRISHTINË- Ora 17,00 Pallati i rinisë dhe sporteve

SIGAL PRISHTINA - P E J A

Gjyqtarë: Xhelal Mumini, Alban Vula, Edmond Raça

Vëzhgues: Lulzim MalokuE DIEL: 13. TETOR 2013

P E J Ë - Ora 19,00, Palestra e Sporteve Karagaç

B E S A - BASHKIMI, 

Gjyqtarë: Daut Mehmeti,Hektor Grezda Fisnik Raamadani,

Vëzhgues: Ferid ZekolliFERIZAJ -Ora 20,00, Palestra e Sporteve

KASTRIOTI - D R I T A,

Gjyqtarë: Mehdi Gashi, Arben Elshani, Astrit Kasapolli,

Vëzhgues: Agron Çeku,VUSHTRRI - Ora 17,00, Palestra e Sporteve

T R E P Ç A - RTV 21

Gjyqtarë: Hajredin Zeka, Arbnor Rifati, Dren Pudarolli

Vëzhgues: Muhamet AhmaPrishtinë, Komesari i Garave

10.10.2013 Bajrush Ademi