Terminet e xhiros së V të ETC Superligës

Terminet e ndeshjeve të xhiros së pestë të ETC Superligës, 26 dhe 27 tetor 2013

E SHTUNË; 26.10.2013;

Kastrioti-Sigal Prishtina, ora 20:00

Gjyqtarët: Arbor Rifati, Urim Hasani dhe Fisnik Ramadani.

Vëzhgues: Alban Lumi.

E DIEL; 27.10.2013;

Besa-Peja, ora 19:00

Gjyqtarët: Faton Kurshumliu, Astrit Kasapolli dhe Dren Pudarolli.

Vëzhgues: Remzi Ramadani.

RTV 21-Drita, Palestra 1 Tetori; ora 19:00

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Edmond Raça, Xhavit Beqiri.

Vëzhgues: Tafil Hoxha

Trepça-Bashkimi, në Malishevë, ora 17:00

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Daut Mehmeti dhe Vllaznim Rraci.

Vëzhgues: Burim Koshi.