Ternimet e ndeshjeve së Javës së V Liga e Parë e Meshkujve

E PREMTE, MË 29 NÊNTOR 2013

LIPJANI – MALISHEVA , Lipjan, ORA 17,00

Gjyqtarët: Fitim Gashi, Adrian Rrustemi

Vëzhgues: Bekim Aliu

 

FUSHË KOSOVA – VLLAZNIMI, Gjakovë, ORA 19,00

Ndeshja e mbetur nga java e IV.

 

E SHTUNE, MË 30.NËNTOR 2013

VËLLAZNIMI-SKENDERAJ, Gjakovë ORA 14,30

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Fjolla Elshani,

Vëzhgues: Burim Koshi

 

N E W BORN- L L A P I, Pallati i Rinisë dhe Sporteve ORA 10:00 

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Fisnik Ramadani

Vëzhgues: Gëzim Maloku

 

E DIELE, MË 01 DHJETOR 2013,

KOSOVA – FUSHË KOSOVA , Vushtrri, ORA 14,30

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka,

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli

 

S F E R A – KAÇANIKU, Vushtrri, ORA 13,00

Gjyqtarët: Artan Gashi, Egzon Maloku

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli