Ternimet e ndeshjeve të javës së VI-të të ETC Superligës më 06/07 Nëntor 2013

TERMINET E NDESHJEVE TË JAVËS SË VI-të TË ETC SUPERLIGËS MË 06/07.NËNTOR 2013.

 

E MËRKURE MË 06.NËNTOR 2013.

P E J A – D R I T A , ORA 18,00

Gjyqtarët: Arbnor Rifati, Hektor Grezda dhe Arben Elshani.

Vëzhgues: Agron Çeku

 

BASHKIMI – R T V -21, ORA 19,00

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhavit Beqiri dhe Ilhan Xhaka

Vëzhgues: Hajrullah Rexhepi

 

E ENJTE MË 07.NËNTOR 2013

SIGAL PRISHTINA – T R E P Ç A , ORA 18,00

Gjyqtarët: Faton Kurshumlija Xhelal Mumini dhe Isa Prebreza

Vëzhgues: Lulzim Maloku.

 

B E S A – KASTRIOTI, ORA 19,00

Gjyqtarët: Mehdi Gashi, Hajredin Zeka dhe Fisnik Ramadani.

Vëzhgues. Ferid Zekolli.