basketbolli

VENDIMET E BORDIT TË FBK-së të datës 29.01.2014.

29 Janar 2014

VENDIMET E BORDIT TË FBK-së të datës 29.01.2014.

1.    Aprovohet Informata e Kryetarit të FBK-së, z. Erolld Belegu, për vizitat e bëra federatave të basketbollit  të Maqedonisë, Sllovenisë dhe Turqisë;
2.    Me kërkesë të KB Sigal Prishtina, e në koordinim  me Ligën Ballkanike, Bordi ka miratuar mundësinë e regjistrimit nga ana e klubeve edhe të dy lojtarëve të  huaj, me të drejt paraqitjeje vetëm në gara ndërkombtare.
Pagesa për regjistrimin e tyre është 500,00€ për çdo lojtar dhe mjetet e inkasuara në këtë mënyrë do të dedikohen për garat e kategorisë U-12.
3.    Aprovohet programi i veprimtarive të FBK-së për vitin 2014.

Njëherit anëtarët e Bordit u njoftuan me mënyrën e organizimit të testeve të gjyqtarëve dhe vëzhguesëve si dhe mbajtjen e seminarit për gjyqtarë, vëzhgues dhe trajnerë.