Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

PARTNERËT

 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Ministria e Kultures,Rinisë dhe Sportit
 • TEB - BNP Paribas Joint Venture

  TEB - BNP Paribas Joint Venture
 • Artmotion

  Artmotion
 • Stobi Flips

  Stobi Flips
 • Uje Rugove

  Uje Rugove
 • Italian Petrol Kosova

  Italian Petrol Kosova
 • Baker Tilly Kosovo auditor zyrtar i FBK-së

  Baker Tilly Kosovo auditor zyrtar i FBK-së
 • Solos

  Spitali Amerikan
 • Spitali Amerikan

  Spitali Amerikan
 • Kutia Digital Agency, Web Design / Development / Brand

  Kutia Digital Agency