Bashkimi

  • Bashkimi
  • Tel: 044 139 597, 049 738 028
  • Personi kontaktues: Shpend Kume
  • Ngjyra e parë:
  • Ngjyra e dytë:

Përshkrimi

  • Trajneri: Dragan Radovic
  • Trajneri Asistues: Edin Kërveshi dhe Ilmen Bajra
Sezoni Liga
2013/2014 SUPERLIGA
2014/2015 SUPERLIGA
2015/2016 SUPERLIGA
2016/2017 SUPERLIGA

Ndeshjet - 2016/2017

Java Ekipi Rezultatet Data
28 Peja vs Bashkimi 81-92 25 Prill 2017
27 Bashkimi vs RAHOVECI 96-73 21 Prill 2017
26 Trepça vs Bashkimi 77-99 14 Prill 2017
25 Bashkimi vs Golden Eagle Ylli 98-91 7 Prill 2017
24 Vëllaznimi vs Bashkimi 66-121 31 Mars 2017
23 Bashkimi vs Kerasan Prishtina 115-61 21 Mars 2017
22 Sigal Prishtina vs Bashkimi 95-85 18 Mars 2017
21 Bashkimi vs Peja 82-73 13 Mars 2017
20 RAHOVECI vs Bashkimi 81-83 4 Mars 2017
19 Bashkimi vs Trepça 79-70 25 Shkurt 2017
18 Golden Eagle Ylli vs Bashkimi 71-73 10 Shkurt 2017
17 Bashkimi vs Vëllaznimi 90-59 5 Shkurt 2017
16 Kerasan Prishtina vs Bashkimi 84-96 29 Janar 2017
15 Bashkimi vs Sigal Prishtina 63-65 21 Janar 2017
14 Peja vs Bashkimi 62-60 8 Shkurt 2017
13 Bashkimi vs RAHOVECI 87-62 21 Dhjetor 2016
12 Trepça vs Bashkimi 81-48 17 Dhjetor 2016
11 Bashkimi vs Golden Eagle Ylli 96-57 10 Dhjetor 2016
10 Vëllaznimi vs Bashkimi 72-94 2 Dhjetor 2016
9 Bashkimi vs Kerasan Prishtina 98-61 25 Nëntor 2016
8 Sigal Prishtina vs Bashkimi 100-84 20 Nëntor 2016
7 Bashkimi vs Peja 78-77 11 Mars 2017
6 RAHOVECI vs Bashkimi 60-79 6 Nëntor 2016
5 Bashkimi vs Trepça 63-51 3 Nëntor 2016
4 Golden Eagle Ylli vs Bashkimi 89-95 30 Tetor 2016
3 Bashkimi vs Vëllaznimi 85-59 21 Tetor 2016
2 Kerasan Prishtina vs Bashkimi 45-83 15 Tetor 2016
1 Bashkimi vs Sigal Prishtina 89-82 9 Tetor 2016