Fillon Kampi i Gjyqtarëve në Samokov

  • Fillon Kampi i Gjyqtarëve në Samokov
6 June 2014

Fillon Kampi i Gjyqtarëve në Samokov

Nesër, më 7 qershor, fillon edicioni i 21-të i kampit të famshëm në mbarë botën për edukimin dhe trajnimin e Gjyqtarëve të rinj, më i madhi në Evropë- “MUND TË LUAJ BASKETBOLL”. Kampi do të mbahet në Bullgari për të 5-ën herë me radhë ku këtë vit eventi do të mbahet në Samokov prej 7 deri më 13 Qershor, në bashkëpunim me Federatën e Basketbollit të Bullgarisë, BC Rilski Sportist dhe Ligën Ballkanike EUROHOLD.

  1. ShayShtriks-Drejtor i KampitdheZ.AlanRichardson-pronar i Kampitdheinstruktorikryesor,tashmëjanë nëSamokovme të gjithëekipëneFIBA-s dheinstruktorëte Euro Ligës të gatshëmpër javën eardhshmeme plotleksione,lojra,kurse,etj.

84 kandidatë nga 28 vende priten të mbërrijnë sot në Samokov për të marrë pjesë në kamp. Nga Kosova do të marrin pjesë: Kordinator Teknik, Faton Kurshumliu, Refer: Xhelal Mumini, Daut Mehmeti, Dren Pudarolli dhe Artan Gashi.

 

CAN DO BASKETBALL referees camp to start in Samokov

Tomorrow 7th June starts the 21st edition of the famous worldwide basketball education and training camp for young referees, the biggest one in the Europe – CAN DO BASKETBALL. Bulgaria will be hosting it for a 5th consecutive time where this year the event will take in Samokov 7-12 June with the cooperation of Bulgarian Basketball Federation, BC Rilski Sportist and EUROHOLD Balkan League. 

84 candidates from 28 countries are expected to arrive today in Samokov and to participate in the camp. From Kosovo will participate: Technical Coordinator, Faton Kurshumliu, and Referees: Xhelal Mumini, Daut Mehmeti, Dren Pudarolli and Artan Gashi.