INFORMATORI Nr. 10 I ETC SUPERLIGA E KOSOVES

25 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së X-të të ETC Superligës të zhvilluara

më 22/23.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KOSOVA E RE BASHKIMI – KASTRIOTI , 84:74 (27:14; 23:22; 16:21; 18:17)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti , Burim Berisha, Egzon Maloku
Vëzhguesi:Burim Koshi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive.
Skuadra <B> korekte dhe sportive perve të lojtarit STEPHEN COLES I cili per shkak të sjllejes jo sportvie u
ndëshkua me GT dhe conform nenit 50.1. të PG dënohet me 50,00€.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 300.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

GOLDEN EAGLE YLLI – VËLLAZNIMI: 81:76 (19:16; 20:15; 20:22; 22:23)
Gjyqtarët:, Xhelal Mumini, Daut Mehmeti ,Astrit Kasapolli
Vëzhguesi: Ferit Zekolli
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive, përveç të lojtarit me nr. 7 Selajdin Hysenaj i cili për shkak të sjelljes jo
sportive është ndëshkuar me GT, dhe konform nenit 50.1.të PG dënohet me 50,00€.
Skuadra <B> korekte dhe sportive, përveç të lojtarit me nr. 9 Dino Hodzic i cili për shkak të sjelljes jo
sportive është ndëshkuar me GT, dhe konform nenit 50.1.të PG dënohet me 50,00€.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 1.500.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

T R E P Ç A – P E J A, 77:99 (17:32; 23;18; 12:24; 25:25)
Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Atdhe Goçaj, Hazir Haxha
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 200.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

SIGAL PRISHTINA – B E S A, 105:75 (27:17; 21:17; 19:27; 38:14)
Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Dren Pudarolli,Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj…………… kontrolor HAJRULLAH REXHEPI
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 200.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendo

V E N D I M

1. STEPHEN COLES, KB Kastrioti, konform nenit 50.1. të PG dënohet me 50,00€;

2. SELAJDIN HYSENAJ , KB Golden Eagle Ylli,konform nenit 50.1.të PG dënohet me 50,00€;

3. DINO HODZIC, KB Vëllaznimi ,konform nenit 50.1.të PG dënohet me 50,00€.

VËREJTJE:

Lojtarët sipas këtij Vendimi, dënimet duhet ti paguajnë para fillimit të ndeshjes së xhiros së XI-të në të

kundërtën nuk kanë të drejtë të jenë në listën paraqitëse të ndeshjes.

KB Golden Eagle Ylli OBLIGOHET që të rregulloj trumpetën (sirenën) që tregon në mënyrë automatike

përfundimin e akcionit për 24” dhe 14”, si dhe të përfundimit të çerekut të lojës.

Komesari i Garave,

Bajrush Ademi