Informatori nr. 11 i ETC SUPERLIGA

9 December 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga JAVA E XI-të e ETC SUPERLIGA e zhvilluar më 04/05.12.2013, Komesari i Garave bënë Regjistrimin e ndeshjeve:

T R E P ÇA – D R I T A 110:73 (30:08; 24:23; 25:22; 31:21)

Gjyqtarët: Alban Vula, Fisnik Ramadani, Vllaznim Rraci

Vëzhgues: Nexhdet Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mire

Sjelljet e akterëve: Skuadra<A> dhe <B> korekte dhe sportive.

Sjellja e shikuesë: Sportive. Numri I tyre ishte 30.

Reklamat e ETC (sponzorit) dhe IPKO të vendosura.

KASTRIOTI – BASHKIMI 79:76 (15:23; 21:13; 17:22; 26:18)

Gyqtarët: Faton Kurshumlija, Mehdi Gashi, Astrit Kasapolli.

Vëzhgues: Ferid Zekolli.

Organizimi i ndeshjes: I mire.

Sjelljet e aterëve: Skuaadra A dhe B korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe spoprtive. Numri I tyre ishte 50.

Reklama e ETC (Sponzorit) dhe IPKO të vendosura

PËR SHKAK TË PJESËMARRJES NË LIGËN BALLKANIKE NDESHJET

BESA – SIGAL PRISHTINA

R T V – 21 - P E J A

Do të zhvillohen më vonë.