basketbolli

Informatori nr 3 Liga Femrave 2018/2019

10 October 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së III -të , të ligës së femrave të zhvilluara me 06/07.10.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vëllaznimi – Trepça 40:44
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Penza – Drita 74:58
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhgues:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 150

Bashkimi – Sfera 87:31
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhgues:Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 150

Vushtria – Kastrioti 18:102
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100