basketbolli

Informatori nr 4 Kupa Kosovës

21 December 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e Xhiros së IV -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 18/20.12.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Trepça vs Prishtina e Re 124:84
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1:Blendi Fejza
Gjyqtari 2:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Bashkimi vs Penza 94:68
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Borea vs Don Bosko 59:76
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhgues: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Lipjani vs Feronikeli 70:104
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova
Vëzhgues: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50