INFORMATORI NR 4 SUPERLIGA FEMRAVE

4 November 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV-të superligës së femrave ,zhvilluar me 02/03.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PENZA vs MABETEX PRISHTINA 72:104
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtarja Yllka Berisha dhe trajneri Abdurahman Belegu ( B).
Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja Enxhi Xhanaj .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

KASTRIOTI vs TREPÇA 45:57
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VËLLAZNIMI vs BASHKIMI 42:96
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME:
1.Yllka Berisha (KBPenza) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Abdurahman Belegu( KB.Penza) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
3.Enxhi Xhanaj( KB.Mabetex Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.