Informatori nr 5 I TEB Liga për kaetgoritë e reja

4 November 2014

Juniorë

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e juniorëve nga ndeshjet e lujtura me 01/02. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Xhiroja V 01/02.11.2014

Vllaznimi - Sharrcem Prishtina 57 :91
Gjyqtarë:Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vëzhgues: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa - Ylli 04 2:0 ( rezulltat zyrtar )
Kaçaniku-Sfera 77:72
Gjyqtarë:Astrit Kasapolli, Isa Prebreza
Vëzhgues: Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq lojtarit te KB.Kaqaniku Leart Matuma I cili per shkak te sjelljes Jo sportive u ndeshkua me GT.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan Prishtina- Peja 73:83
Gjyqtarë:Xhelal Mumin , Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Bashkimi – Ylli 87 : 57
Gjyqtarë:Fjolla Elshani , Kushtrim Shala
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtria Basket – Trepça 66 : 52
Gjyqtarë:Atdhe Goqaj, Elion Obertinca
Vëzhgues: Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kadetë Grupi A , xhiroja IV 01/02.11.2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e kadetëve nga ndeshjet e lujtura me 01/02. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Trepça - Kerasan Prishtina 73 : 64
Gjyqtarë:Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina – Pro Basket 76 : 52
Gjyqtarë:Dardan Maxhuni, Arian Thaqi
Vëzhgues: Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Llapi – AS Kastrioti 41:63
Gjyqtarë:Burim Berisha , Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Alba Basket- M Junior 26 : 91
Gjyqtarë:Artan Gashi, Alban Deliqi
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente Vushtria Basket pushon

Kadetë Grupi B , xhiroja IV 01/02.11.2014

Peja - Kastrioti 63 : 18
Gjyqtarë:Hazir Haxha , Endrit Basha
Vëzhgues: Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq lojtarit të KB.Kastrioti Endrit Qerimi I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli 04 - Bashkimi 67 : 77
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq trajnerit-lojtarit te KB .Ylli 04 Driton Puka dhe lojtarit Roland Tomrecaj te cilet per sjellje jo sportive u ndeshkuan me GT, si dhe lojtari i KB.Bashkimi Resul Berisha I cili per sjellje jo sportive u ndeshkua me GT.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Lipjani - Vllaznimi 51 : 78
Gjyqtarë:Atdhe Goqaj , Amar Djekovic
Vëzhgues: Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kalaja – Besa 20 : 0 ( rezulltata zyrtar )
Gjyqtarë:Egzon Maloku, Elldin Uglari
Vëzhgues: Mehdi Gashi

Pioner Grupi A , xhiroja IV 01/02.11.2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e pionerve nga ndeshjet e lujtura me 01/02. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Sharrcem Prishtina- Trepça 58 : 29
Gjyqtarë:Dardan Maxhuni, Arian Thaqi
Vëzhgues:Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Pro Basket – Vushtria Basket 30 : 41
Gjyqtarë:Naxhit Deliqi , Elion Obertinca
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

M Juniori – Kerasan Prishtina 59 : 22
Gjyqtarë:Artan Gashi, Naxhit Deliqi
Vëzhgues: Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Pioner Grupi B , xhiroja IV 01/02.11.2014

Xhiroja IV 01/02.10.2014

Ylli 04 - Ylli 36 : 51
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Almir Kryeziu
Vëzhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja – Bashkimi 32:49
Gjyqtarë:Hazir Haxha , Endrit Basha
Vëzhgues: Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kalaja New - Vllaznimi 23:34
Gjyqtarë:Egzon Maloku, Amar Djekovic
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa - Kalaja 0:20 ( rezulltat zyrtar )
Gjyqtarë:Ardian Rrustemi, Elldin Uglari
Vëzhgues:Muhamet Ahma

VENDIME

1.Trajneri I KB. Ylli 04 Driton Puka( kadet ) për sjellje josportive GT ( C ) konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 25 euro.

2.Lojtari i KB. Ylli 04 Roland Tomrecaj , ( kadet ) për sjellje josportive GD konform Nenit 30.3 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 40 euro.

3.Lojtari i KB. Bashkimi Resul Berisha (kadet ) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.

4. Lojtari i KB. Kaçaniku , Leart Matuma (junior) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.

5 Lojtari i KB. Kastrioti , Endrit Qerimi (kadet ) për sjellje josportive GT konform Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 15 euro.

6. Ndeshja ndërmjet Kalaja - Besa ( kadet ) konform Nenit 34.8 të PG për të rinjë të FBK-së rregjistrohet me 20:0 në favor të KB.Kalaja (kurse ekipës Besa I takon 0 pikë), ekipa KB.Besa – Pej nuk është paraqitur në terminin e ndeshjes.

7. Ndeshja ndërmjet Besa-Kalaja ( pioner) konform Nenit 34.8 të PG për të rinjë të FBK-së rregjistrohet me 0 :20 në favor të KB.Kalaja (kurse ekipës Besa I takon 0 pikë), ekipa KB.Besa nuk është paraqitur në terminin e ndeshjes.