INFORMATORI NR 7 SUPERLIGA FEMRAVE

25 November 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VII-të superligës së femrave ,zhvilluar me 23/24.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja VII 23/24.11.2019

TREPÇA vs PENZA 51:60
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

BASHKIMI vs MABETEX PRISHTINA 74:70
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 500.

VËLLAZNIMI vs KASTRIOTI 45:62
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.