INFORMATORI NR 8 SUPERLIGA FEMRAVE

2 December 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VIII-të superligës së femrave ,zhvilluar me 30/01.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:
Xhiroja VIII 30/01.12.2019

PENZA vs VËLLAZNIMI 77:62
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

KASTRIOTI vs BASHKIMI 39:105
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

MABETEX PRISHTINA vs TREPÇA 84:37
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.